Selecteer een pagina

Projecten om trots op te zijn

Shareforce

Een intelligent online ecosysteem, ontwikkeld met het doel om zakelijke modelcontracten te delen en te standaardiseren. Een fundamentele innovatie in de juridische sector. 

Total Lubricants

Productadvies en direct smeermiddelen bestellen? Dat kan via het Total Lubricants platform. Middels telemetrie kunnen er ook automatisch (bulk) orders geplaatst worden.

Interfood mozzarella

In opdracht van Interfood realiseerde we dé mozzarella advies app, een interactieve tool om klanten beter te kunnen adviseren met betrekking tot mozzarella toppings.

HOVO Seniorenacademie

Maatwerk platform voor studenten- en docenten van HOVO Brabant. Complete cursisten- en cususadministratie en connectie met Snelstart.

E-learning voor zorgprofessionals

Door niet de inhoud maar de mens centraal te stellen, verbonden met de motivatie van de lerende, creëerden we een krachtige leerbeleving voor zorgprofessionals.

zeeman 'lucht'

Campagnesitevoor de nieuwste merkactivatie van Zeeman. Zeeman heeft een echte Eau de Parfum ontwikkeld, maar dan zonder dure marketing en dus voor slechts 4.99

Hartmann Observe

Handhygiëne is cruciaal tegen ziekenhuisinfecties. We zijn er ook trots op een tool ontwikkeld te hebben die de compliance voor handhygiëne in de zorg helpt te verbeteren.

doeltreffend uitlijnen

iPad webapplicatie ontwikkeld ter ondersteuning in het gebruik van de wieluitlijning apparaten van Koch Achsmessanlagen.

Brabant Remembers

75 persoonlijke levensveranderende oorlogsverhalen.

Coolblue praatjes

Dé Coolblue blog; social media integratie, SEO en user friendly.

Station Locator

Webapp voor TOTAL tankpas houders naar de dichtstbijzijnde locatie.