Selecteer een pagina

Projecten waar we trots op zijn

Shareforce

Een intelligent online ecosysteem, ontwikkeld met het doel om zakelijke modelcontracten te delen en te standaardiseren. Een fundamentele innovatie in de juridische sector. 

Brabant Remembers

Brabant Remembers maakt de impact van WO2 in Brabant tastbaar met 75 persoonlijke levensveranderende oorlogsverhalen. De interactieve kaart en events staan centraal.

doeltreffend uitlijnen

Polder Knowledge heeft voor Koch Wieluitlijning een iPad webapplicatie ontwikkeld ter ondersteuning in het gebruik van de wieluitlijning apparaten van Koch Achsmessanlagen.

Total Lubricants

Productadvies en direct smeermiddelen bestellen? Dat kan via het Total Lubricants platform. Middels telemetrie kunnen er ook automatisch (bulk) orders geplaatst worden.

Coolblue praatjes

Technische realisatie van dé blog van Coolblue. Coolblue praatjes. Geheel in WordPress, social media integratie, zoekmachinevriendelijk en natuurlijk ‘Alles voor een glimlach’.

Hartmann Observe

Handhygiëne is cruciaal tegen ziekenhuisinfecties. We zijn er ook trots op een tool ontwikkeld te hebben die de compliance voor handhygiëne in de zorg helpt te verbeteren.

HOVO Seniorenacademie

Maatwerk platform voor studenten- en docenten van HOVO Brabant en HOVO Noord-Nederland. Complete Cursisten- en cususadministratie en connectie met boekhoudpakket. 

Share This