Selecteer een pagina

KWALITEITSMANAGEMENT SOFTWARE

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen vinden wij gaaf. Om dit te doen, maken wij innovatieve oplossingen om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren. Zo borgen wij samen de kwaliteit binnen jouw organisatie. Met onze kennis over en onze ervaring in kwaliteitsmanagement, bieden we jou de juiste oplossing. Deze oplossing ontwikkelen we samen met jou.

Processen verbinden voor optimaal bedrijfsresultaat

Door beter zicht te hebben op wat er in de organisatie speelt, is er meer grip op de bedrijfsvoering. Dit bespaart kosten en verhoogt de klanttevredenheid. Alle onderdelen van de organisatie moeten hierin op elkaar aansluiten. Door de inzet van kwaliteitsmanagement en het gebruik van data op strategische dashboards, helpen wij hierbij. Kwaliteitsmanagement verbindt onderlinge bedrijfsprocessen om zo tot een optimaal resultaat te komen. Het is een continu proces van het optimaliseren van alle facetten van de organisatie. Denk hierbij aan: de kwaliteit van een product, het (productie)proces, diensten en organisatie zelf.

Wij vinden het belangrijk om de wereld mooier te maken. Dit doen we door onder andere risicobeperking te faciliteren.

Kwaliteitsmanagement = data

Om interne processen in kaart te brengen is data nodig die wordt verwerkt tot output. Deze output biedt inzichten – bijvoorbeeld door strategische dashboards – in de bedrijfsvoering en laat zien waar verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Door digitaal gegevens op het gebied van bedrijfsprocessen en kwaliteitsmanagement in kaart te brengen, ontstaat er inzicht. Dit inzicht kan worden gebruikt om de kwaliteit van de onderneming te verbeteren. Hiermee kan er aan verschillende standaarden worden voldoen. Tevens wordt hiermee een concurrentievoordeel behaald.

Door online software en tooling te gebruiken, kan op elke willekeurige locatie binnen het bedrijf data worden verzameld voor een goede audit. Polder Knowledge heeft o.a. de Observe App ontwikkeld. Deze applicatie is een goed voorbeeld van het verzamelen van procesdata op locatie en tijdens bedrijfsprocessen. Met de verkregen data en rapporten worden de processen constant geanalyseerd en verbeterd.

Onze partner in kwaliteitsmanagement

Samen met onze partner Emprove hebben wij ruime ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement in o.a. de binnenvaart en de zorg.

Partner in Kwaliteitsmanagement

Wil je meer weten over onze oplossingen voor kwaliteitsmanagement?

Wij helpen je graag jouw organisatie verbeteren. Jij hebt de vraag, wij hebben de oplossing. Neem gerust contact met ons op om eens van gedachten te wisselen. Wij zetten de koffie voor je klaar!

Share This