Selecteer een pagina

Portfolio WordPress websites

Vincent van Gogh Bike

WordPress website voor een unieke Vincent van Gogh racefiets, geheel in Vincent van Goghs ‘Zonnebloemen’ stijl.

Brabant Remembers

Brabant Remembers vertelt bijzondere en inspirerende WO2 verhalen uit Brabant. Een interactieve website met verhalen en events.

Coreworks

Coreworks bouwt podia en steigers, ze spreken de taal van staal. Wij bouwen websites, we spreken de taal van code!

Coolblue Blauwdruk

Coolblue Blueprint. Of blauwdruk.

Coolblue Praatjes

Coolblue praatjes. Blog.

European Barge Manual

Dit interactieve handboek hebben wij in drie talen mogen vervaardigen. Dat we op die manier hebben bijgedragen aan meer kennis en veiligheid in de binnenvaart is een dikke bonus voor ons.

Freelancers United

Een netwerk van een hele interessante mix van Freelancers. Surf gerust langs als je een mooie opdracht hebt, of als je zelf een freelancer bent.

FutureFit Platform

Is uw organisatie al FutureFit? Wij bij Polder Knowledge in ieder geval wel…

JOEBOB Graphics

Handgeschreven lettertypen met perfecte imperfecties. JOEBOB graphics levert ‘the human touch’ in onze steeds meer digitale wereld. Wij hebben een perfecte website afgeleverd. Zonder bewuste imperfecties.

HOVO Brabant Seniorenacademie

Met onze kennis op academisch niveau hebben wij deze website gebouwd waarin alle disciplines naadloos bijeen komen die nodig zijn om 50-plussers weer terug in de schoolbanken te krijgen.

Kennisstroom

Het verbeteren van Human Performance in uiteenlopende industrieën. Dat is waar Kennisstroom onderzoek naar doet. Onze eigen Human Performance is ook met dit project weer een beetje beter geworden!

Kraamsupport Online

Kraamsupport. Het enige onafhankelijke vakblad / tijdschrift voor kraamverzorgenden. Wij mochten op onze beurt weer helpen met de bevalling van hun WordPress website.

Van Mil & Van Mil

In bijna 50 jaar is Van Mil & Van Mil gegroeid van kleinschalig reclamebureau tot een allround reclamebedrijf. Ze gaan onverminderd door met het leveren van service en kwaliteit. Net als wij.

Impuls NVMST

Shockwave therapie kan mensen van verschillende chronische lichamelijke klachten af helpen. Wij kunnen u heel wat hoofdbrekens besparen met het realiseren van uw WordPress website.

PGM | P.G. van den Meijdenberg

Watersnijden, laseren, buigen en knippen met een gagarandeerde precisie. Net als bij PGM leveren wij maatwerk en een hoge betrouwbaarheid.

Stichting Verborgen Kunst

Stichting Verborgen Kunst is een heel mooi initiatief in alle opzichten. En met zoveel moois was het voor ons een koud Kunstje om een mooie website te realiseren.

Hartmann Academie

Hartmann academie is een informatieve website voor professionals in de zorg met een volledig geïntegreerde e-learning module. Vanaf nu wassen wij onze handen grondig vóórdat we beginnen aan een nieuwe webiste. Uw website wellicht?

The World of Walking

“Wil je iemand beter leren kennen, ga dan honderd kilometer met deze persoon wandelen“. Ook wij gaan “the extra mile” met onze klanten!

Schoonmaak Nederland

Professionele schoonmaker nodig? Op deze WordPress website die wij voor Schoonmaak NL mochten bouwen is het vinden van een goede schoonmaker bij jou in de buurt een fluitje van een cent.

De Gruyter fabriek

Ooit de locatie van grootgrutter De Gruyter, nu dé hotspot voor creatieve ondernemers. Het is een mooie, informatieve website geworden en ook de broodnodige plattegronden staan op deze website gepubliceerd…

Uw WordPress Website?