Selecteer een pagina

Wij geloven in nieuwe online technologieën om bedrijfsprocessen te optimaliseren, dat vinden wij gaaf. Wij zijn trotse nerds op zoek naar online oplossingen die jouw bedrijfsvoering optimaliseren, de samenleving als geheel verbeteren of mensen simpelweg gelukkiger maken. Projecten en webapplicaties die de wereld van nu en van morgen mooier maken, daar worden wij blij van.

Jij hebt een uitdaging, wij gaan deze aan. Wij zijn Polder Knowledge, aangenaam!

Wat ons onderscheidt is onze persoonlijke aanpak. We snappen best dat het belangrijk is om te weten wát je wilt; een beter vertrekpunt vinden wij echter het waaróm. Daar kunnen wij ons inlevingsvermogen op afstemmen. Omdat we vinden dat optimale betrokkenheid leidt tot de beste resultaten. In combinatie met onze kennis en kunde. Dat inspireert. Een oplossing aandragen is niet persé het wiel opnieuw uitvinden; als het al bestaat dan gebruiken wij dit en zorgen we dat het op maat is voor de vraag die je ons hebt gesteld. Wij staan open voor samenwerkingen en denken out-of-the box; dat maakt ons jouw technisch adviserend en uitvoerend partner.

 

 

Door persoonlijk en als team te blijven ontwikkelen is onze organisatie FutureFit. Wij vinden het belangrijk om van elkaar te leren en te zorgen dat het elke dag een stukje beter is. We geven elkaar dan ook actief feedback en zijn niet bang om hierom te vragen. Door gezamenlijk in te spelen op persoonlijke doelstellingen, stelen wij betere teams samen met de juiste mensen op de juiste plek. Samen investeren in mensen – en dus ook in jou – is de doelstelling van het FutureFit Platform en Polder Knowledge heeft hiervoor de technische tools ontwikkeld.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Een cliché? Zeker. Daarom draaien wij het graag om: je bent pas tevreden als wij dat zijn. Dan weten we dat onze betrokkenheid en inspiratie tot resultaat hebben geleid. En dat we het maximale hebben gehaald uit onze inspanning. Natuurlijk kun je ook na oplevering van een website of applicatie een beroep op ons blijven doen. Op onze beurt zullen we je pro-actief blijven prikkelen om scherp te blijven. Wij besluiten, doen, controleren en leren, samen met jou op een transparante wijze. Zo creëren we op een duurzame manier waarde in alles wat jou, ons en ons netwerk verder helpt in de weg naar de toekomst.

Mark

Maarten

Rob

Walter

Rowan

Jaap

Erik

Nina

René

You?