Selecteer een pagina

Inventarisatie

De eerste stap is een persoonlijke kennismaking om zo een goed beeld krijgen van jouw organisatie, producten en/of diensten. Tijdens een eerste gesprek verkennen we jouw vraag, de doelstelling, de doelgroep en de omvang van de opdracht. Samen brainstormen en kansen ontdekken zodat wij deze kunnen ‘vertalen’ in creatieve oplossingen.

Concept & advies

Wij begrijpen wat onze klanten willen, én nog belangrijker: onze klanten begrijpen ons. Jouw wensen worden uitgewerkt in een concreet voorstel. We attenderen je op de verschillende mogelijkheden en adviseren je over de beste online strategie. Hierbij kijken we verder dan de waan van de dag. Er wordt een planning gemaakt en een plan van aanpak opgesteld.

Creatie

Goede interfaces zijn overzichtelijk, begrijpelijk en werken intuïtief. De ‘look & feel’ van uw online communicatie-uiting is daarom heel belangrijk voor de bezoekersbeleving. De vormgeving moet daarnaast een afspiegeling zijn van uw organisatie. De beeldtaal hoort hier naadloos op aan te sluiten. Innovatief, doelgroepprikkelend en onderscheidend binnen uw branche!

Technische realisatie

Een goed concept verdient goede code. Het gaat wat ver je uit te leggen hoe CSS werkt, dat we programmeren in PHP of dat we werken volgens W3C-standaarden. Het enige dat je moet weten, is dat we bij het maken van oplossingen niet alleen onze creativiteit gebruiken, maar ook onze kennis van moderne webtechnieken.

Evaluatie

Stilstand is achteruitgang. We blijven altijd met onze klanten meedenken. Na de oplevering blijven we met je in contact. We evalueren en analyseren de resultaten, verwerken feedback en denken mee over vervolgacties. Zo blijven we betrokken bij jouw organisatie. En zo blijft communicatie een onderdeel van het succes.

  • Inventarisatie 100% 100%
  • Concept & advies 100% 100%
  • Creatie 100% 100%
  • Realisatie 100% 100%
  • Evaluatie 100% 100%
Share This