Selecteer een pagina
Mark Willemen

Mark Willemen

owner - Applicatie architect

Dé spin in het web van vraag en antwoord. Creëert chemie, doorziet klantvraag en vertaalt dit naar innovatieve concepten. Trotse vader van twee dochters die denken dat Mark de Ninjaschool heeft gedaan.

Rob Mulder

Rob Mulder

owner - (Web)designer

Achtergrond in de reclame, creatieve ontwerper met oog voor detail. Rob streeft naar maximaal rendement voor jouw organisatie. Als kunstliefhebber verbonden aan Stichting Verborgen Kunst.

Nina de Vreugd

Nina de Vreugd

Projectmanager

Nina heeft passie voor projectmanagement en het creëren van dingen. Ze denkt graag mee over nieuwe oplossingen. Naast haar werk is ze altijd in voor een feestje en is veel te vinden met haar neus in Excel.

Antoni Huguet Vives

Antoni Huguet Vives

Front-End Developer

Onze Spaanse aanwinst, gepassioneerde developer, gedreven door uitdagingen. Door Antoni is onze interne voertaal Engels. Front-end is zijn domein: het maken van creatieve, betekenisvolle, snelle applicaties die ook nog fun zijn! In zijn vrije tijd bedwingt hij bergen en deelt hij zijn kennis graag op meetups.

René van der Spoel

René van der Spoel

Support & Tester

Naast werk doet René vrijwilligerswerk bij IPSE als vriend/begeleider van mensen met een verstandelijke beperking. Ook houdt René er van om eropuit te gaan met zijn honden om lekker uit te waaien in de duinen of op het strand.

Rowan van Balen

Rowan van Balen

Developer

Rowan speelt in zijn vrije tijd Dungeons & Dragons. Het bouwen van nieuwe dingen en creatief oplossen van problemen is wat Rowan tof vindt aan zijn werk. Zijn rol ziet hij als een combinatie tussen ‘monteur’ en ‘uitvinder’.

Share This