Selecteer een pagina

Onze partners

We geloven in samenwerken, in het delen van kennis en het werken in multidisciplinaire teams. Zo verrijken we onze toegevoegde waarde voor onze relaties en blijven we de beste oplossingen bieden.

Techniek biedt meer mogelijkheden voor persoonlijke- en bedrijfsmatige ontwikkeling dan wij nu benutten. FutureFit Platform en Polder Knowledge ontwikkelen software die persoonlijke ontwikkeling social maakt.
Met creatieve strategieën en innovatieve concepten ondersteunt DartGroup merken bij de uitvoering van hun marketing- en communicatiedoelstellingen. En dat doen ze met net zoveel ervaring als ambitie.
Sendin
Sendin is een laagdrempelige cloudoplossing voor het verspreiden, beheren, delen en archiveren van documenten. Jouw (bedrijfs)documenten worden veilig opgeslagen in de cloud. Het nieuwe werken begint hier.
CS Net gelooft dat innovaties en de nieuwste technologieën ons leven beter kunnen maken. De mens speelt hierin een vooraanstaande rol en staat dan ook voorop in het ontwerpen van oplossingen en de inrichting van de dienstverlening. Polder Knowledge werkt graag samen met CS Net om applicaties en websites op een veilige manier te hosten.
Emprove
Om aan alle normen en eisten te voldoen en om een schip goed te kunnen managen, ontwikkelde we met Emprove, BargeControl. Een applicatie waarin alle gegevens van een schip opgeslagen en gemonitord kunnen worden.