Selecteer een pagina

Polder Knowledge zorgt voor jouw transitie naar morgen met innovatieve software

Wij geloven in nieuwe online technologieën om bedrijfsprocessen te optimaliseren, dat vinden wij gaaf. Wij zijn trotse nerds op zoek naar online oplossingen die jouw bedrijfsvoering optimaliseren, de samenleving als geheel verbeteren of mensen simpelweg gelukkiger maken. Projecten en webapplicaties die de wereld van nu en van morgen mooier maken, daar worden wij blij van.

Jij hebt een uitdaging, wij gaan deze aan. Wij zijn Polder Knowledge, aangenaam!

Wij zijn jouw technisch adviserend en uitvoerend kennispartner

Door onze kennis up-to-date te houden en continu te blijven ontwikkelen, zijn wij een kennispartner die kan adviseren, technisch onderlegd is en de opdracht kan uitvoeren. Ligt jouw uitdaging buiten onze expertise, dan doen wij een beroep op ons uitgebreide netwerk. Een oplossing aandragen is niet persé het wiel opnieuw uitvinden; als het al bestaat dan gebruiken wij dit en zorgen we dat het op maat is voor de vraag die je ons hebt gesteld. Wij staan open voor samenwerkingen en denken out-of-the box; dat maakt ons jouw technisch adviserend en uitvoerend partner.

Wij creëren waarde door duurzaamheid

Organisaties en de maatschappij veranderen snel en voortdurend. Verschillende generaties werken met elkaar samen en zijn op zoek naar de beste en snelste oplossingen. Wij gaan hierin mee en durven risico’s te nemen om dingen te veranderen. Niets staat vast, behalve zorgen dat de jij de juiste vraag op de goede manier beantwoord krijgt. En verandert de omgeving waarin we opereren? Dan veranderen we mee, maar altijd in overleg met jou en in kleine stappen. Want wij besluiten, doen, controleren en leren, samen met jou op een transparante wijze. Zo creëren we op een duurzame manier waarde in alles wat jou, ons en ons netwerk verder helpt in de weg naar de toekomst.

Wij helpen elkaar groeien door kennis intern en extern te delen

Door persoonlijk en als team te blijven ontwikkelen is onze organisatie FutureFit. Wij vinden het belangrijk om van elkaar te leren en te zorgen dat het elke dag een stukje beter is. We geven elkaar dan ook actief feedback en zijn niet bang om hierom te vragen. Wij delen onze kennis en ervaringen graag intern en extern, omdat we geloven dat door elkaar te helpen de transitie naar morgen wordt versneld.

Wij zijn niet gebonden aan een locatie

Door slimme oplossingen en een samenwerking met onze partners werken wij overal en wanneer we willen. Online werken is onze standaard, waardoor wij niet gebonden zijn aan werken op één van onze locaties in ‘s-Hertogenbosch of Rotterdam. Documentatie gaat online en het contact met collega’s gaat via online tools. Ons uitgebreide projectmanagementsysteem zorgt ervoor dat we alle kennis bij de hand hebben op het moment dat het nodig is. Werken waar en wanneer je wilt, zolang de gezamenlijk gestelde doelen maar worden behaald en zolang de gevraagde producten op tijd worden geleverd.

Share This