Selecteer een pagina

ROOTS

Onze kernwaarden

Wij doen wat we doen, omdat we het leuk vinden. Als nerds vinden wij het tof om oplossingen te zoeken voor vraagstukken waarvan de vraag misschien nog niet eens bij je op is gekomen. Nieuwe en innovatieve dingen bedenken vinden wij gaaf. Dit doen we allemaal vanuit de kernwaarden van Polder Knowledge, die wij als team hebben geadopteerd als onze eigen eigen kernwaarden.

 

Bij Polder Knowledge doen wij wat we doen, wanneer het binnen onze ROOTS past.

Reactie

Wij reageren: op ontwikkelingen, op jouw vragen en op jouw wensen. Wij reageren op en naar elkaar door elkaar feedback te geven om van elkaar te blijven leren. Zo ontwikkelen wij onszelf. Door te reageren op de laatste ontwikkelingen in de markt en in technologie, bieden wij de juiste oplossingen met het oog op de toekomst. Wij zijn open en transparant en zullen dan ook op deze manier op jouw vragen reageren. Wij spreken elkaar aan op verantwoordelijkheden en leren hiervan, waardoor we steeds een stukje beter worden.

blank

Oplossing

Jij hebt een vraag, uitdaging of concept; wij bieden de oplossing. Deze oplossing creëeren we samen met jou, maar ook samen met onze partners die onze uitgebreide kennis nog verder aanvullen. Door samen te werken, bieden wij de juiste oplossing met het oog op de toekomst. Onze oplossingsgerichte benadering kan tot iets nieuws leiden, maar ook reeds bestaande oplossingen kunnen wij aanpassen naar jouw wensen en passend bij jouw organisatie maken.

blank

Ontwikkeling

Bij Polder Knowledge ontwikkelen wij. Software en tools, maar ook onszelf. Door risico’s te durven nemen en elkaar continu van feedback te voorzien, maar ook door onze kennis op pijl te houden en de laatste trends nauw te volgen. Wij leren van elkaar, van anderen en van onze partners en coachen elkaar in persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Door onze groeiende competenties ontwikkelen wij innovatieve online software waar wij blij van worden.

blank

Toekomst

Toekomstgerichte oplossingen zijn innovatieve en duurzame oplossingen die onze klanten en onszelf verder helpen. Dat noemen wij de  transitie naar de software van morgen, want de toekomst begint hier en nu. Oplossingen die je later ook nog kunt gebruiken en die perspectief bieden voor jouw bedrijfsvoering of ontwikkeling. Conceptueel denken zit in onze aard en dit leidt tot vernieuwende ideeën. Wij helpen jou verder als technisch adviseren en uitvoerend partner met het oog op de toekomst.

blank

Samenwerking

Wij werken samen: als team onderling, met jou en samen met onze partners. Kennisdeling is belangrijk binnen onze organisatie en wij delen onze kennis dan ook waar mogelijk met anderen. Wij zijn ook niet bang om te vragen om kennis bij onze nieuwe en bestaande samenwerkingspartners. Partnerships zijn onderdeel van de werkwijze van Polder Knowledge en deze partners zijn een essentieel onderdeel van het team. Zonder samenwerken en kennisdeling halen wij minder plezier en kwaliteit uit ons werk.

Share This