Selecteer een pagina

FutureFit Organisatie

Het FutureFit Platform

Het beste uit jezelf halen is iets dat je niet alleen kunt. Topsporters hebben een coach en soms zelfs een heel team van specialisten om zich heen die hen helpen om tot topprestaties te komen. In het bedrijfsleven hebben veel topmanagers ook een coach om hen beter te laten presteren.

Dit is precies wat wij met het FutureFit Platform doen: jou helpen jouw ambities te ontgroeien en jezelf continue te ontwikkelen.

Polder Knowledge werkt samen met het FutureFit Platform, specialisten die als doel hebben jouw persoonlijke ontwikkeling te versnellen. Dit partnership stimuleert organisaties en haar medewerkers om na te denken over persoonlijke ambities en talenten. Door gezamenlijk in te spelen op persoonlijke doelstellingen, stelt een organisatie betere teams samen met de juiste mensen op de juiste plek. Samen investeren in mensen – en dus ook in jou – is de doelstelling van het FutureFit Platform en Polder Knowledge heeft hiervoor de technische tools ontwikkeld.

FutureFit

Deze organisatie is FutureFit!

FutureFit is geen echt certificaat, maar een werkwoord. Constant aandacht geven aan het continue proces van ontwikkelen van mensen en het versterken van strategieën maakt een organisatie FutureFit. Polder Knowledge is één van de organisaties die dit als geen ander begrijpt en is hierdoor FutureFit!

FutureFit Organisaties

In FutureFit Organisaties zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geen meerwaarde, maar een voorwaarde. De meerwaarde zit bij deze organisaties in de persoonlijke en organisatorische ontwikkeling; wat voeg jij toe aan de organisatie en wat voegt de organisatie toe aan jouw ontwikkeling? Kort gezegd; wat breng jij de organisatie en wat kun je hier zelf halen?

Concreet komt dit neer op het continue stimuleren en testen van medewerkers, het geven en vragen van feedback en Peer2Peer-coaching om persoonlijke ambities concreter te maken. De ervaring leert dat mensen die weten wat ze willen productiever zijn, omdat zij betere en evenwichtigere keuzes kunnen maken.

FutureFit Medewerkers

FutureFit Medewerkers zijn zich bewust van de sterke en snelle ontwikkeling van de wereld. Zij weten dus ook dat kennis en ervaring snel in waarde dalen (de “devaluatie van kennis”). Hoe snel je kunt groeien en ontwikkelen – jouw flexibiliteit) is steeds belangrijker voor organisaties. Cruciaal is dan ook dat je FutureFit bent en dat je samen met ons werkt aan groeigerichte competenties:

 

  • groeimindset: je bent je ervan bewust dat leren een continue proces is en spant je hier dan ook voor in. Je ziet kansen in plaats van problemen en handelt hier ook naar
  • helicopterview: je kijkt over grenzen heen en neemt alles mee in je overwegingen
  • zelfinzicht: je weet wat je eigen talenten zijn en bent je bewust van jouw grenzen en persoonlijke ambitie
  • resultaatgericht: jij werkt aan de boterham van overmorgen en werkt proactief mee aan het behalen van concrete en tastbare resultaten
  • empathie: jij hebt oprechte aandacht voor anderen en kunt je verplaatsen in een ander

Meer weten over FutureFit?

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het FutureFit Platform.
Het FutureFit Platform is ontwikkeld in een samenwerking tussen SilkBricks en Polder Knowledge.

 

Share This