Selecteer een pagina

Wat wij doen

Wij zijn ontwikkelaars van online software met een sterke focus op innovatie. Met onze diensten zorgen we voor jouw transitie naar morgen. De toekomst van morgen begint vandaag. Als technisch adviserend en uitvoerend partner helpen wij jou graag.  Wij zijn op zoek naar online oplossingen die jouw bedrijfsvoering optimaliseren, de samenleving als geheel verbeteren of die mensen gelukkiger maken. Projecten die de wereld van nu en morgen mooier maken, maken ons blij. We gaan graag samen met jou aan de slag!

Kwaliteitsmanagement

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen vinden wij gaaf. Om dit de doen, zijn onze diensten er op gericht om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren. Zo borgen we de kwaliteit binnen jouw organisatie. Met onze kennis over en onze ervaring in kwaliteitsmanagement, bieden we jou de juiste oplossing die we samen met jou ontwikkelen.

Lees meer … 

Strategische dashboards

Een snel veranderende omgeving vraagt om inzicht. Inzicht om op koers te blijven, de kwaliteit van de onderneming te borgen en om bij te sturen waar dat nodig is. Wij helpen jou bij het inrichten en ontwikkelen van een strategisch dashboard in combinatie met kwaliteitsmanagementprocessen. Zo behaal je doelstellingen en is jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Bekijk projecten

API-koppelingen

Wij maken nieuwe en bestaande oplossingen. Deze oplossingen kunnen worden gekoppeld aan jouw applicaties door slim gebruik te maken van API-koppelingen. Met deze koppelingen slaan we de brug tussen applicaties en zorgen we dat jouw oplossing volledig aan jouw wensen voldoet.

Bekijk projecten

Big Data

Data is overal. Het biedt inzicht, maar alleen als het op de juiste manier wordt verwerkt. Door gebruik te maken van koppelingen, diensten en servers, optimaliseren wij het gebruik van big data. Wij denken graag met je mee over het verwerken van (jouw) data. Dan ontwikkelen wij de passende oplossing.

Bekijk projecten

Cloudoplossingen

Online werken is onze standaard. Wij werken waar en wanneer we willen. Dit willen we ook voor jou, omdat we geloven dat online werken efficiënt werken is. Onze oplossingen zijn dan ook gericht op werken in de cloud. Welke cloud dan ook, want wij maken de koppeling met jouw omgeving.

Bekijk projecten

Content Management

Het beheer van een website kost veel tijd. Door ons jouw content aan te leveren, zorgen wij dat het op de juiste manier wordt weergegeven. Hierbij gebruiken wij onze ruimte ervaring met het ontwikkelen van (corporate) websites om jou te helpen je doelstellingen te behalen, samen met onze partner MKB-Punt.

Bekijk projecten

Waarmee kunnen we je helpen?

Heb jij een idee? Of een uitdaging? Wij gaan deze graag aan. Wij zijn graag jouw technisch adviserend en uitvoerend partner. Wees welkom voor een kennismaking of een creatieve brainstorm. Koffie?